inventat
info@inventat.com
 
inventat

    Qui som?

Qui
Inventa’t o Reinventa’t és un grup de professionals liberals: fotògraf, dissenyador gràfic, programador web, creador de textos, traductor i cap de projectes,que col.laborem units sota el nom de inventat.com.

Tots nosaltres havíem estat ja d’una o altra manera relacionats amb el món de la web i la nostra especialització ens feia individualment molt bons en algunes àrees però no tan bons en d’altres. Un dia vàrem coincidir en un seminari web i decidirem començar a col.laborar per tal de poder oferir als nostres clients serveis integrals on cadascuna de les parts pogués ésser desenvolupada per un especialista però, alhora, presentada al client com un paquet integral, amb l’avantatge d’restalviar-nos els costos estructurals d’una empresa.

La nostra filosofia de treball es pot resumir en 4 regles bàsiques:

1.- Webs pràctiques, clares, intuïtives i de fácil navegació, on la informació està organitzada i presentada de forma estructurada.

2.- Webs dinàmiques. Els continguts són actualitzats fàcilment. La web presenta aspectes diferents depenent de l’estació o l’esdeveniment.

3.- Webs orientades als resultats. Tota web ha de tenir uns objectius i, si no els assoleix, esdevindrà un fracàs, per molt bonica que sigui.

4.- Cuidem l’imatge i el detall.
Un altre factor que esdevé avui en dia molt important a l’hora de crear una web és el seu posicionament en els buscadors. No té sentit tenir la web més funcional, bonica i interessant, si no la coneix ningú. Per a assolir-ne un bon posicionament seguim dues estratègies:

1 – Cuidar i optimitzar tots i cadascun dels detalls que ho afavoreixin: a) Títols i metatags b) Textos orientats a les paraules claus c) Formats acceptats pels buscadors d) Utilització de css e e) Creació i manteniment del robots.txt i el sitemap.xml f) Altres tècniques i detalls orientats al posicionament.

2 – Creem i optimitzem campanyes de pay per clic per tal de comprar accesos a laseva web des dels buscadors.

Inventat.com ofereix altres serveis a part de la creació de Webs, tals com la programació d’aplicacions, instal.lació de xarxes empresarials, configuració i manteniment de servidors, programació d’escàners de codis debarres, grafisme, fotografia, traduccció.


Última web - www.masfolch.com

 

       
Disseny de la Web del Restaurant Mas Folch   Descripció ...
 

Promoció en el Google, Google Adwords

Avui en dia ...